Locatie – Club Organza

De Heerschappij opent de poorten bij Club Organza in Breukelen!

De grote ruimte

Adres: Club Organza,
Laan van Duuring 1,
3621 LH Breukelen

(Maar stel je navigatie liever in op Haarrijnweg 1, Maarssen!)

Klik hier voor de routebeschrijving

Club Organza is een geweldige zichtlocatie aan de A2, centraal in Nederland tussen Amsterdam en Utrecht.

Je komt binnen via de entree, waar we je welkom heten. Hier wordt je ticket gecontroleerd en kun je je jas in de garderobe kwijt. We hebben een ruime bar waar ook gespeeld mag worden. In de bar is een dansvloer, goede muziek, een aparte rokersruimte en toiletten.

Op de eerste verdieping kom je eerst in de kleed- en lockerruimte, met voldoende lockers voor iedereen (tientje borg). Van daaruit kun je doorlopen naar de open ruimte met daar aan grenzend diverse hokjes. Er zijn douches met gratis gebruik van handdoeken en er zijn toiletten. Op deze verdieping merk je de originele bestemming van de locatie, een parenclub. Er zijn veel bedden en hokjes met matrassen, waar je vrij kunt spelen en seksen.

De tweede verdieping is een exclusieve speelruimte, geheel ontworpen en ingericht door Rob van de Shine. Hier staan diverse, ontzettend mooie speeltoestellen waar je je BDSM hart kunt ophalen. Er is duidelijk goed over deze ruimte nagedacht. Dat merk je aan zaken als spotjes die je zelf kunt richten en handige zwepenhaakjes. Tot slot zijn er twee kleine kooien met een verrassend element.

Bekijk ook de foto’s van de locatie