Dresscode

Bonuspunten voor jarretelgordels en kousen
Bonuspunten van Heerscher van de Nacht voor een jarretelgordel met kousen!

Bij de Heerschappij geldt een dresscode.

Fetisj, travestie, lolita, burlesk, gala, sexy, gothic, uniform, ageplay, chique, furry… De lijst is eindeloos!

Er is niet echt een strakke lijn te trekken tussen wat wel en niet past. De belangrijkste grondregel is dat we van onze bezoekers verwachten dat ze hun best hebben gedaan op hun outfit. (Bonuspunten van Heerscher van de Nacht voor jarretelgordels met kousen!)

Niet toegestaan: Alledaags, spijkerbroek met bloes of shirt, simpel jurkje. Maar vervang je spijkerbroek door chaps en vul je simpele jurkje aan met een mooi corset, jarretels en/of een mooi halssierraad en we worden er alweer blij van! Je lingerie hoeft niet van leer of latex te zijn, stof kan ook sexy zijn! Maar een simpele onderbroek is niet genoeg. Eigenlijk willen we gewoon dat iedereen zijn of haar best doet om bij te dragen aan de sfeer.

Op zich is naakt zijn toegestaan op de Heerschappij, als je na een goed spel nu eenmaal naakt geëindigd bent, bijvoorbeeld. Maar bij binnenkomst verwachten we dat iedereen een mooie outfit aanheeft, dus naakt voldoet niet aan de dresscode.

Let op! De dresscode is niet vrijblijvend!

We willen een feest met een bepaalde sfeer en kunnen daarom mensen wegsturen als hun outfit niet voldoet aan de dresscode. Restitutie van je ticket is dan niet mogelijk.

Twijfel je of jouw outfit zal voldoen aan onze dresscode? Mail ons een omschrijving, eventueel met foto’s, op dresscode@deheerschappij.nl en we laten je zo snel mogelijk weten of je welkom bent in de door jouw gekozen outfit!

TIP! TIP! TIP!

Deze Heerschappij zal er volop blacklight op onze bezoekers schijnen. Witte en neon kleuren doen het daar extra goed in!